Guest House Hendek vam nudi moderan, nov interijer i eksterijer prožet elementima starobosanske kuće. Lociran u sarajevskom naselju Vratnik, pruža vam mogućnost da osjetite sve čari Sarajevo Film Festivala obzirom da vas od samog centra grada dijeli samo 5 minuta hoda. Za naše goste obezbijedili smo besplatan parking, WiFi kao i modetnu teretanu.

Kako je Guest House Hendek otvoren tek nedavno, pripremili smo posebno iznenađenje za naše goste: ukoliko rezervišete svoj apartman do 31.7.2018. godine, smještaj za vrijeme Sarajevo Film Festivala vam nudimo uz popust od čak 20%!

Rezervacija

Ponuda se odnosi rezervacije izvršene do 31.7.2018. godine a za vremenski period od 8.8. do 18.8.2018. godine. Minimalni broj rezervisanih noćenja iznosi: 3 noćenja. Za rezervacije i pitanja obratite nam se putem e-maila: hendek.ba@gmail.com ili pozovite broj telefona: 00387 61 916 448 (poruke nam također možete slati i putem Vibera ili WhatsAppa).

Apartmani

Svaki apartman sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje (i trpezarije) i vlastitog kupatila. U spavaćoj sobi nalazi se medium – size bračni krevet sa antialergijskim aloe vera madracem, kao i plazma TV. U dnevnom boravku naći ćete ugaonu garnituru na razvlačenje, stol i dodatni plazma TV. Kupatilo je obezbijeđeno tuš kabinom, kao i osnovnim higijenskim potrepštinama poput gelova za tuširanje, peškira i fena. Svaki apartman raspolaže klima uređajem, a radi vaše sigurnosti cjelokupan objekat je i pod stalnim video nadzorom.

1. Apartman Merak

2. Apartman Ćeif

3. Apartman Rahatluk

4. Apartman Nafaka 

5. Apartman Čardak

6. Apartman Sabur

Cjenovnik